Maarssen – OpBuuren

Meer informatie over ons


About us

DCU, Maarssen – Op Buuren

Bij het Dermatologisch Centrum Utrecht (DCU) kunt u terecht voor dermatologie en huidtherapie. Het centrum is gevestigd in Maarssen – Op Buuren.

Het DCU is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) en wij bieden medisch specialistische zorg, ook in Maarssen. Uw gezondheid staat bij ons centraal, de locatie Op Buuren heeft een team aan specialisten in huis die persoonlijke aanpak belangrijk vinden en centraal stellen. Zij staan dagelijks voor u klaar om uw welzijn voorop te stellen. Momenteel vinden onze spreekuren plaats op maandagochtend, in het nieuwe pand in Maarssen.

Er staat dagelijks een team van gespecialiseerde dermatologen, huidtherapeuten en ondersteunend personeel voor u klaar om de kwaliteit van uw zorg voorop te stellen. Wat wij bij DCU namelijk belangrijk vinden is patiënt- en servicegerichtheid, professionaliteit en gedrevenheid. Door de connecties die wij bij DCU hebben met huisartsen in de buurt, zijn er korte lijnen en behouden wij op deze manier duidelijke communicatie. Wij vinden het bij DCU Maarssen belangrijk dat de wachttijden kort blijven en persoonlijke aandacht voorop staat. Onze dermatologen, huidtherapeuten en doktersassistenten geven met persoonlijke aandacht en adequaat handelen optimale zorg. Tevens kunt u snel bij ons in Maarssen terecht.

Alle dermatologen van DCU zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDC). Zij zijn gespecialiseerd in alles wat met dermatologie te maken heeft, waaronder huidkanker en huidchirurgie, maar ook behandeling van eczeem. Door de grote interesse in ontwikkelingen in ons vakgebied en medische innovaties, zijn de dermatologen van DCU altijd bezig met optimalisatie van uw zorg binnen en buiten de behandelkamer van Dermatologisch Centrum Utrecht.

 

Bereikbaarheid

De locatie in Op Buuren is gelegen aan de oevers van de Vecht en is ook makkelijk te bereiken vanuit Zuilen. De DCU-locatie is gevestigd aan de J. Homan van der Heideplein 36, in het compleet gerenoveerde bedrijvenpand met woningen. Op Buuren is een populaire 21e-eeuwse woonwijk en dankt haar naam aan de familie Opbueren die de dienst uitmaakten in 1365.

Tegenwoordig met parkeergelegenheden voor fiets en auto, is DCU goed te bereiken. Via de A2 of de A27 bereik je de vestiging via de N230. Op het plein voor de vestiging kan je parkeren met de parkeerschijf en 10 meter verderop is het gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer kan je ons bereiken: Met bus 5 of de 120 richting Maarssen en halte Op Buuren, sta je vanaf het Centraal Station Utrecht binnen 25 minuten voor de deur.

 

De vestiging

Adres: J. Homan van der Heideplein 36, 3604 DK Maarssen

Telefoon: 088 555 4666

Openingstijden:

Maandag: 08.30 - 16.30

Dinsdag: 08.30 - 16.30

Woensdag: 08.30 - 16.30

Donderdag: 08.30 - 16.30

Vrijdag: 08.30 - 16.30