Maarssenbroek

Meer informatie over ons


About us

DCU, Maarssenbroek

Bij het Dermatologisch Centrum Utrecht (DCU) kunt u terecht voor dermatologische zorg. Het centrum is gevestigd in het Gezondheidscentrum Boomstede in Maarssenbroek.

Uw gezondheid staat bij ons centraal, de locatie DCU Maarssenbroek heeft een team aan specialisten in huis die het belangrijk vinden om persoonlijke aanpak centraal te stellen in de behandelingen. Zij staan voor u klaar om uw welzijn voorop te stellen. Momenteel vinden onze spreekuren in Maarssenbroek plaats op woensdagmiddag, in het pand bij Gezondheidscentrum Boomstede in Maarssenbroek. Onze dermatologen werken daar nauw samen met de huisartsen. Het DCU is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) en wij bieden medisch specialistische zorg, in meerdere plekken in en rondom Utrecht, ook in Maarssenbroek.

Dagelijks staat er een team van gespecialiseerde dermatologen, huidtherapeuten en ondersteunend personeel voor u klaar om de kwaliteit van uw zorg voorop te stellen. Wat wij bij DCU namelijk belangrijk vinden is patiënt- en servicegerichtheid, professionaliteit en gedrevenheid. Door de jarenlange relaties die door DCU zijn opgebouwd met lokale huisartsen, zijn er korte lijnen ontstaan en laten wij zien dat wij duidelijke communicatie belangrijk vinden voor, tijdens en na de behandelingen. Wij vinden het bij DCU Maarssenbroek erg belangrijk dat de wachttijden kort blijven en persoonlijke aandacht voorop staat. Onze dermatologen, huidtherapeuten en doktersassistenten geven met persoonlijke aandacht en adequaat handelen optimale zorg. Oo

Alle dermatologen van DCU zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDC). Zij zijn gespecialiseerd in alles wat met dermatologie te maken heeft, waaronder huidkanker en huidchirurgie, maar ook behandeling van eczeem. Door de grote interesse in ontwikkelingen in ons vakgebied en medische innovaties, zijn de dermatologen van DCU altijd bezig met optimalisatie van uw zorg binnen en buiten de behandelkamer van Dermatologisch Centrum Utrecht.

 

Bereikbaarheid

Onze DCU-locatie in Maarssenbroek is een van de best bereikbare vestigingen voor autoverkeer. De vestiging is gelegen in de populaire woonwijk Boomstede in een compleet nieuw pand! Officieel hoort Maarssenbroek bij Maarssen, vroeger was dit gebied agrarisch en -broek duidt op het moerassige karakter van het gebied. Nu is het de perfecte plek om een nieuw DCU-pand te openen en dat hebben we met trots gedaan.

Wanneer je de A2 of de A27 richting Maarssen volgt, kan je parkeren op een van de ruime parkeerplaatsen bij DCU, parkeren is gratis met de parkeerkaart. Ook met het openbaar vervoer kan je de locatie goed bereiken. Vanaf het Centraal Station kun je bus 37 pakken richting Maarssenbroek en stap je uit bij Maarssenbroek, Bloem-Boomstede. Via deze weg sta je binnen 23 minuten bij de vestiging.

 

De vestiging

Adres: Boomstede 204, 3608 AK, Maarssen

Telefoon: 088 555 4666

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8:30 tot 12:00 en van 12:30 tot 16:30.
Neem met ons contact op voor de openingstijden van onze poli in Maarssenbroek.