Vinkeveen

Meer informatie over ons


About us

DCU, Vinkeveen

Bij het Dermatologisch Centrum Utrecht (DCU) kunt u terecht voor dermatologische zorg. Het centrum is gevestigd in het Sport Medisch Centrum (SMC) de Bron in Vinkeveen.

In Vinkeveen bieden wij medisch specialistische zorg in het DCU. Wij zijn een zelfstandig behandelcentrum (ZBC). Uw gezondheid staat bij ons centraal, de locatie Vinkeveen heeft een team aan specialisten in huis die persoonlijke aanpak belangrijk vinden en centraal stellen. Zij staan dagelijks voor u klaar om uw welzijn voorop te stellen. Momenteel vinden onze spreekuren plaats op , in het SMC de Bron in Vinkeveen.

Er staat dagelijks een team van gespecialiseerde dermatologen, huidtherapeuten en ondersteunend personeel voor u klaar om de kwaliteit van uw zorg voorop te stellen. Wat wij bij DCU namelijk belangrijk vinden is patiënt- en servicegerichtheid, professionaliteit en gedrevenheid. Door de connecties die wij bij DCU hebben met huisartsen in de buurt, zijn er korte lijnen en behouden wij op deze manier duidelijke communicatie. Wij vinden het bij DCU Vinkeveen belangrijk dat u niet te lang hoeft te wachten op behandeling en persoonlijke aandacht staat voorop. Onze dermatologen, huidtherapeuten en doktersassistenten geven met persoonlijke aandacht en adequaat handelen optimale zorg. Tevens kunt u snel bij ons in Vinkeveen terecht.

Alle dermatologen van DCU zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV). Zij zijn gespecialiseerd in alles wat met dermatologie te maken heeft, waaronder huidkanker en huidchirurgie, maar ook behandeling van eczeem. Door de grote interesse in ontwikkelingen in ons vakgebied en medische innovaties, zijn de dermatologen van DCU altijd bezig met optimalisatie van uw zorg binnen en buiten de behandelkamer van Dermatologisch Centrum Utrecht.

Bereikbaarheid

De locatie in Vinkeveen is gelegen tussen Utrecht en Amsterdam en is daarom de perfecte locatie voor patiënten uit Amsterdam. Bij SMC de Bron is er gratis parkeergelegenheid en naast het huidcentrum biedt het ook nog andere medische zorg.

DCU Vinkeveen is goed te bereiken met de auto. Via de A2 bereik je de vestiging via de N201. Ook met het openbaar vervoer kan je ons bereiken: Met de sprinter richting Rotterdam kan je bij het Bijlmer Station bus 126 of de 130 richting Abcoude nemen halte Kerklaan in Vinkeveen. Vanaf het Centraal Station Utrecht ben je er binnen 45 minuten, met de sprinter richting Breukelen en bus 130 halte Kerklaan in Vinkeveen.

De vestiging

Adres: Tuinderslaantje 4, 3645 EX in Vinkeveen
Telefoon: 088 555 4666

Openingstijden:
Maandag: -
Dinsdag: 08.30 - 12:00
Woensdag: -
Donderdag: 13:00 - 16.30
Vrijdag: -